Haku

Väliaikainen Sörnäisten rantatien yli kulkeva jalankulkusilta.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Väliaikainen Sörnäisten rantatien yli kulkeva jalankulkusilta.

sisällön kuvaus: Silta on rakennettu toistensa perään laitetuista, päistään avonaisista metallikonteista. Vanhan Näkinsillan pohjoispuolelle rakennettu väliaikainen jalankulkusilta on käytössä siihen asti kunnes vanha silta puretaan pois ja uusi Näkinsilta valmistuu vuoden 2023 alkupuolella. Sillan alla kulkee autoliikennettä etelään päin. Siltarakenteiden alla kulkevaa ajorataa on kavennettu siltarakenteen jalkojen kohdalta.

Tallennettuna: