Haku

Jäälauttoja Kolera-altaalla ja Helsinki Biennaalin paviljonki Lyypekinlaiturilla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Jäälauttoja Kolera-altaalla ja Helsinki Biennaalin paviljonki Lyypekinlaiturilla.

sisällön kuvaus: Kolera-altaan pinnalla on sohjoisia jäälauttoja. Sen takana näkyy puinen Helsinki Biennaalia varten rakennettu paviljonki (Verstas Arkkitehdit Oy 2020). Joulukuisen aamupäivän aurinko paistaa eteläkaakosta. Vasemmalla näkyy Katajanokan lounaisrantaa. Eteläsataman vasemmalla puolella on Katajanokanlaituri ja oikealla Olympialaituri. Molemmissa näkyy matkustaja-aluksia.

Tallennettuna: