Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

röijy; aamuröijy; naisen

fyysinen kuvaus: Välja, pitkähihainen röijy valkoista puuvillapalttinaaa. Brodyyrireunainen röyhelökaulus. Edestä auki, napituslistojen reunoissa brodyyrit, molemmin puolin

hiuslaskosryhmät. Edestä yksimittainen, takana suora kaarroke, johon alaosa poimutettu, sivuissa kiilat. Pitkien hihojen suissa brodyyrireunaiset, hiuslaskostetut

röyhelöt.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

röijy; aamuröijy; naisen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XL-5273
Mitat
mitat, pit 63 cm, helma 183 cm, hihan pit 52 cm
Valmistus
valmistusaika: 1900 n
Tekniikka, Tuotantotapa: käsin
Tekniikka, ommeltu
Materiaali, tekstiili puuvilla palttina ja brodyyri
Käyttö
Airila, Siiri, käyttäjä
Käytetty yöpaidan päällä aamulla.
Aiheet
Luokitus