Haku

Pommitettu talo Abrahamin- ja Lönnrotinkadun kulmassa; maalaus

Talvisodan ensimmäisen päivän ilmapommituksissa 30.11.1939 osuman saanut kerrostalo Lönnrotinkadun ja Abrahaminkadun kulmassa. Keskellä raunioksi pommitetun talon luhistunut julkisivu, maassa lunta.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G3064 HKM Markku Hyvönen 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pommitettu talo Abrahamin- ja Lönnrotinkadun kulmassa; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
R14-2
Mitat
44,2 x 46,2 x 2
57,7 x 59,3 x 8
Merkinnät
oa U.A. 45
Valmistus
talvi 1945
öljymaalaus kankaalle
Helsinki, Abrahaminkatu 7., Lönnrotinkatu 33 - 35.
Aalto, Urho, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020 Helsingin kaupungin museo: Ystävyydellä ? Helsingin kaupunginmuseon ystävien lahjoituksia 20.1.?25.4.2010. Helsingin kaupunginmuseo, Sofiankatu 4.
Aiheet
Luokitus