Haku

Fazerilla; piirustus

Karikoitu, kubistisoivasti tyylitelty tilannekuva Fazerin kahvilasta. Pöydän päässä torkkuu mies (Orloff) savuke kädessään, pöydän toisella puolella nainen (Dadu) katsoo häneen tuimana, toinen (Tiva, tekijä itse) istuu selkä katsojaan päin. Naisilla yllään leveäkauluksiset päällystakit sekä hatut. Taustalla kahvilayleisöä, josta erottuu ystäväpiiriin kuuluvan Björn Töttermanin profiili.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18888 Mari Valio HKM 2018, mv, laakadia 1986 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
©Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Fazerilla; piirustus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2249
Mitat
10,5 x 15 (13,5 x 18 ppt:n aukko)
43 x 53 x 1,2
Merkinnät
o.a. GH 18
Valmistus
1918
tussipiirros ja akvarelli
Helsinki, Kluuvikatu 1
Hällfors-Sipilä Greta, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi, Greta Hällfors-Sipilän muistonäyttely 1978, Taidesalonki
Aiheet
Luokitus