Haku

Nukarin mylly; grafiikka

Vasemmalla Vantaanjoen varrella Nurmijärven puolella sijainneen Nukarin myllyn rakennuksia, keskellä kivikkoinen koski, oikealla jyrkkä kallioranta ja suuri puu, mahdollisesti mänty. Taustamaiseman kukkulat melkein paljaiksi hakattuja. Edessä vasemmalla täytefiguureina nainen ja mies. Louis Belanger'n teoksen Voyage Pittoresque de la Sùede ensimmäisestä vihkosta, joka sisälsi suomalaisia maisemia, ilmestyi 1798-1802.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Juho Nurmi HKM 2007 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nukarin mylly; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1055
Mitat
42,5 x 57
Merkinnät
ks lisätiedot
Valmistus
1798 - 1802
kuparipiirros, sävyakvatinta ja akvarelli
Helsinki,
Belanger Louis / J.A. Cordier, Tekijä
Näyttelyt
Rakas Helsinki / Tuomarinkylän museo 1986-1987; perusnäyttely / Tuomarinkylän museo 1961-1985
Aiheet
Luokitus