Haku

Hermanni; maalaus

Näkymä Vellamonkadun ja Violankadun kulmasta länteen. Vasemmalla Violankatua (1-7?), oikealla oleva asuintalo Violankatu 4. Mäen yläosassa Hämeentie 94 (näkyy vain luonnosmaisesti). Talvinen näkymä; aurattu tie kääntyy oikealle loivassa ylämäessä, jossa vasemmalla puolen aidan takana vanhaa rakennuskantaa, oikealla pensaiden ja puiden kehystämä rakennusryhmä. Taustalla Hämeentien varteen ja läheisyyteen jo nousseita kerrostaloja.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G47293 HKM Yehia Eweis / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hermanni; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
O41-1
Mitat
30 x 40; kehys 40,5 x 50,5
40,5 x 50,5
Merkinnät
v.a. F. Hautala -42; ks lisätiedot
Valmistus
1942
öljy puulle
Helsinki, Violankatu. Hämeentie.
Hautala Frans, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020; Helsingin kaupungin museo: Ystävyydellä ? Helsingin kaupunginmuseon ystävien lahjoituksia 20.1.?25.4.2010. Helsingin kaupunginmuseo, Sofiankatu 4.
Aiheet
Luokitus