Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puku; tuulipuku

fyysinen kuvaus: Karhun kuninkaansininen tuulipuku 1970-luvun alkuvuosilta. Hihoissa ja lahkeiden sivuissa koristeena valko-sini-musta-valkoinen päälleommeltu raita. Valkoiset vetuketjut edessä ja taskuissa. Karhun logo vasemmalla rinnassa ja lantiolla

housuissa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; tuulipuku

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N52-1 - 1-2
Mitat
mitat, takki: hartia-helma 72 cm hartian leveys 63 cm hihan pituus 80 cm housut: vyötäröltä maahan 110 cm
Merkinnät
merkintä, Karhu-Titan, Finland
Valmistus
valmistusaika: 1970 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, tekstiili tekokuitu polyamidi
Suomi
Karhu-Titan Oy, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1970 - 2000 luvut
Helsinki Marjaniemi, Suomi, Eurooppa, Australia
Kautto, Pekka, käyttäjä
Aiheet
Julkaisut
Luokitus