Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kengät; päällyskengät; naisen kalossit, merkki PARA

fyysinen kuvaus: Avokkaan malliset päällyskengät harmaanruskeata kumia. Pyöristetty kärki, kannan reuna jatkuu takana kaarevana nipukkana. Leveä ja matala, sisäpuolelta ontto kanta. Sisäpuoli tekstiilipintainen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kengät; päällyskengät; naisen kalossit, merkki PARA

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XL-8373
Mitat
mitat, lev 9 cm max, pit 26 cm, kannan kork 3,5 cm, lev 5 cmkoko 5 1/2
Merkinnät
merkintä, PARA
Valmistus
valmistusaika: 1950 -luku n
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, kumi
Suomi, Tampere
Kumiteollisuus Oy, valmistaja
Käyttö
Kenkien päälle vedettävät suojajalkineet.
Aiheet
Luokitus