Haku

Otto Roland Mellin; maalaus

Kultaseppämestari Otto Roland Mellinin (1834-1907) rintakuva etuviistosta, oikea puoli katsojaan. Otsalta kaljuuntunut. Harmaata tukkaa ohimoilla, harmaanvalkea pujoparta ja pitkät viikset. Musta puvun takki, valkea paita, solmio. Tausta tasaisen vihreä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15858 Yehia Eweis HKM 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Otto Roland Mellin; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVIII-442
Mitat
48 x 61
82,5 x 70 cm
Merkinnät
v.y. A. Lundahl, kehyksen tauspuolella lyijykynällä 1894
Valmistus
n 1890 - 1900
öljy kankaalle
Helsinki,
Lundahl Amelie, Tekijä
Aiheet
Luokitus