Haku

Annankatu; maalaus

Salomoninkadun ja Annankadun risteys nykyisen linja-autoaseman alueella. Oikealla lankkuaidan takana kasarmivaiheen aikana rakennettu makasiinimainen tiilirakennus, takana keskellä Annankadun ja Kansakoulukadun rakennuksia, vasemmalla Simonaukion kalliot.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit dia, G38872 Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Annankatu; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
M75-1
Mitat
33 x 41; kehys 53 x 45
53 x 45
Merkinnät
o.a. A. Ahtaja -44
Valmistus
1944
öljy kankaalle
Helsinki, Annankatu 32, 34. Linja-autoasema
Ahtaja Aarno, Tekijä
Aiheet
Luokitus