Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

takki; työtakki; miehen, ajomiehen

fyysinen kuvaus: Paksua puuvillakangasta oleva ajomiehen työtakki. Vasemmalla puolella päälleommeltu rintatasku. Kaksi päälleommeltua taskua. Kaksi peltinappia, kaksi bakeliittinappia. Manseteissa bakeliittinapit. Kaulukset. Vaaleansininen väri.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

takki; työtakki; miehen, ajomiehen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
E36-33 -2
Mitat
mitat, Koko 50
Merkinnät
merkintä, ELANTO Ajot. Salminen. K. 50
Valmistus
valmistusaika: 1940 - 1950 -luku ?
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, ommeltu
Materiaali, tekstiili puuvilla, metalli pelti, bakeliitti
Käyttö
Helsinki
Osuusliike Elanto, kuljetusosasto, autonkuljettajat ,työpukuvarasto, käyttäjä
Aiheet
Luokitus