Haku

Näkymä Helsingistä; maalaus

Ratapihaa ja varastorakennuksia Töölönlahden rannalla nykyisen Finlandiatalon paikoitusalueen kohdalla. Taustalla vasemmalla Hakasalmen huvila ja sen yli näkyvä Eduskuntatalo, oikealla Hakasalmen puisto ja puiden takana Kansallismuseon torni.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G70051 Yehia Eweis Helsingin kaupunginmuseo 2021 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Helsingistä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
L35-1
Mitat
51 x 65
63 x 77,5
Merkinnät
o.a. U. Koistinen -46
Valmistus
1946
öljy kankaalle
Helsinki, Karamzininkatu 2, 4
Koistinen Unto, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004 - 2.2.2006 Hakasalmi.
Aiheet
Luokitus