Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

paita; kastemekon paita

fyysinen kuvaus: Luonnonvalkoinen, hieman helmaan levenevä, vuorillinen paita. Pyöreä pääntie, takaa auki. Ommeltu 4 kappaleesta, saumat sivuilla ja edessä keskellä. Silkkivilla (?)palttinaa, vuori ohutta silkkiä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

paita; kastemekon paita

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
L6-1 -2
Mitat
mitat, pit 28 cm, lieve 60 cm n
Valmistus
valmistusaika: 1828
Tekniikka, Tuotantotapa: käsin
Tekniikka, ommeltu
Materiaali, tekstiili silkki, silkkivilla ?
Käyttö
käyttöaika: 1828 -
Sederholm, Edward Magnus, käyttäjä
Näyttelyt
1809 - Eri teille, 11.06.2003 - 03.09.2006
Aiheet
Luokitus