Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

linja-auto, johdinauto, trolley-bussi

Liikennelaitoksen johdinlinja-auto, valmistusaika 1949. Trolley-bussiliikenne aloitettiin 5.2.1949 linjalla 14, Eira-Naistenklinikka. Poistettu käytöstä v. 1972.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

linja-auto, johdinauto, trolley-bussi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
B179-3519 HKL-3519
Mitat
pit. 1024 cm, kork. 300 cm
Valmistus
1949
teollinen
pelti, lasi

Rugby/Tampere, Englanti/Suomi
The British Thomson-Houston Co Ltd, valmistaja Valtion Metallitehtaat (Valmet), valmistaja (kori)
Käyttö
1949 - 1972
Suomi, Helsinki
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL, Käyttäjä
Näyttelyt
Mobilia, Kangasala 12.6.2008- (säilytys). Raitioliikennemuseo 1993-2007.
Aiheet
Luokitus