Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

nenäliina; naisen

fyysinen kuvaus: Neliön muotoinen batistinenäliina, leveät päärmeet kiinnitetty reikäompeleella. Valkoinen. Kulmassa soikeahko kukka-aiheinen medaljonkikehys, jossa nimikointi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

nenäliina; naisen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XL-6182
Mitat
mitat, 38 cm x 38 cm
Merkinnät
merkintä, Elin
Valmistus
valmistusaika: 1880 / 1890 -luku?
Tekniikka, Tuotantotapa: käsin
Tekniikka, ommeltu, kirjailtu
Materiaali, tekstiili puuvilla batisti
Käyttö
Mäklin, Elin, käyttäjä
Näyttelyt
Ruusunkukkia ja villasukkia, 06.09.1985 - 31.08.1986
Aiheet
Luokitus