Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tyynyliina; koulukäsityö

fyysinen kuvaus: Suorakulmainen tyynyliina valkoista pellavapalttinaa. Alareuna auki, kiinnitetään kolmella nauhaparilla. Punaisella langalla kirjailtu nimikointi ST.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tyynyliina; koulukäsityö

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XL-2699
Mitat
mitat, 48 cm x 35,5 cm
Merkinnät
merkintä, kirjottu monogrammi ST
Valmistus
valmistusaika: 1908 ennen
Tekniikka, Tuotantotapa: käsin
Tekniikka, ommeltu käsin, kirjailtu
Materiaali, tekstiili pellava palttina
Suomi, Helsinki Svenska fruntimmerskolan
Näyttelyt
Ruusunkukkia ja villasukkia, 06.09.1985 - 31.08.1986
Aiheet
Julkaisut
Luokitus
872 kouluopetus (luokitus)
513 nukkuminen (luokitus)