Sökning

Asfaltinkeitto; maalaus

Etualalla suuri asfaltinkeittopata, jota oikealla oleva sinipukuinen mies hämmentää. Vasemmalla toinen mies kantaa längillä kahta ämpärilä. Oikealla kivikasoja, lankkuja ja muita rakennustarvikkeita.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit laakadia, G38869 Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asfaltinkeitto; maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2453
Mått
40 x 50,2 54; kehys 64 x 3,5
54 x 64 x 3,5
Anteckningar
Bruk
1944
öljy kankaalle
Helsinki,
Grönvik Gunvor, Tekijä
Utställningar
Gunvor Grönvikin muistonäyttely 1982, Taidesalonki Helsinki kehyksissä 2004.2006, Hakasalmen huvila; Gunvor Grönvik, Amos Andersonin Söderlångvik 15.5.-2.9.2012. ja Amos Andersonin taidemuseo, 27.4.2012-31.1.2013.
Ämnen
Klassifikation