Haku

Asfaltinkeitto; maalaus

Etualalla suuri asfaltinkeittopata, jota oikealla oleva sinipukuinen mies hämmentää. Vasemmalla toinen mies kantaa längillä kahta ämpärilä. Oikealla kivikasoja, lankkuja ja muita rakennustarvikkeita.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit laakadia, G38869 Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asfaltinkeitto; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2453
Mitat
40 x 50,2 54; kehys 64 x 3,5
54 x 64 x 3,5
Merkinnät
Valmistus
1944
öljy kankaalle
Helsinki,
Grönvik Gunvor, Tekijä
Näyttelyt
Gunvor Grönvikin muistonäyttely 1982, Taidesalonki Helsinki kehyksissä 2004.2006, Hakasalmen huvila; Gunvor Grönvik, Amos Andersonin Söderlångvik 15.5.-2.9.2012. ja Amos Andersonin taidemuseo, 27.4.2012-31.1.2013.
Aiheet
Luokitus