Haku

Aamupäiväkahvit Kitin ja Björnin luona; maalaus

Sisäkuva, neljä henkilöä istumassa nojatuoleissaan kaarevan ikkunan ääressä, lattialla leikkii vaalea-asuinen pikkulapsi tyynyn kanssa. Hänen suuhunsa on laitettu puhekupla "Bon!". Vasemmalla istuu Björn Tötterman, oikealla Sulho Sipilä upseerin univormussaan. Keskellä rouvat ikkunan edessä, välissään pyöreä kahvipöytä. Oikealla kierrevartinen jalkalamppu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18890 Mari Valio HKM 2018, mv / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aamupäiväkahvit Kitin ja Björnin luona; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2250
Mitat
10,1 x 14,7, ei kehystä, paspartout 20,5x24,5
Merkinnät
Valmistus
1924
muste ja guassi
Helsinki, Puistokatu
Hällfors-Sipilä Greta, Tekijä
Näyttelyt
Greta Hällfors-Sipilän muistonäyttely 1978, Taidesalonki
Aiheet
Luokitus