Haku

Talvisodan ilmahälytyksiä

Talvisodan ilmahälytyksiä. Yövahteina sodan aikana.; piirros -- Olga istumassa toisen naisen kanssa Mannerheimintie 33 B:n portaissa yövahteina. Olga istuu kyyryssä talvitakki harteillaan, huppu päässä, toisella naisella on hiihtolakki ja monot, lapaset kädessä. Aamutakkiin pukeutunut mies puhuttelee heitä rappukäytävän kaariaukon läpi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G10323 Valio Mari HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvisodan ilmahälytyksiä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1714-5
Mitat
20,8 x 23,8
Merkinnät
Valmistus
1940 ?
lyijykynä
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020.
Aiheet
Luokitus