Haku

Talvisodan ilmahälytyksiä

Talvisodan ilmahälytyksiä. Hälytys.; piirros -- Olga juoksemassa huppu päässään ylös kerrostalon portaita puhaltaen pieneen torveen herättääkseen ihmiset. Vastaan tulee kaksi vanhempaa naista.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G10326 Valio Mari HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvisodan ilmahälytyksiä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Piirros
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1714-2
Mitat
20,8 x 23,8
Merkinnät
Valmistus
1940 ?
lyijykynä
Helsinki,
Forslund Olga, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala ? Helsinki 1939-45. Hakasalmen huvila 18.10.2019 - 30.8.2020.
Aiheet
Luokitus