Sökning

Porkkalankatu (Tihkusade); maalaus

Kuvassa keskellä Porkkalankatua, jota reunustavat molemmin puolin puhelintolpat sekä matalat puurakennukset. Taustalla harmaa kivirakennus.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit laakadia, mv (Alanco 1983), G38867 Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
© Kuvasto
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Porkkalankatu (Tihkusade); maalaus

Sparad:
Materialtyp Målning
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
XXVII-2550
Mått
47 x 59 ?
kehys: 58,5 x 71 x 3; kuva-aukko: 45,5, x 58
Anteckningar
v.a O. Mäkelä 1941
Bruk
1941
akvarelli
Helsinki, Porkkalankatu
Mäkelä Olavi, Tekijä
Ämnen
Klassifikation