Haku

Liisanpuistikko; maalaus

Kevätpäivä Liisanpuistikossa, sommittelua hallitsee iso tummanruskea muhkurarunkoinen puu, joka vaikuttaa vielä lehdettömältä. Takana näkyy nuoria puita ja pensaita. Nurmikot vihertävät. Taustalla Pohjoissataman laitureita, meri sekä horisontissa sinertävät metsät. Taivas pilvinen, hieman merta tummempi. Puistossa kolme kellanruskeaa penkkiä, joista yhdellä istuu tummapukeinen nainen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G10484 Hyvönen Markku HKM 2018 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Liisanpuistikko; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2664
Mitat
48 x 36,5; kehys 55 x 44,5
55 x 44,5
Merkinnät
o.a. M. Häkkinen -43
Valmistus
1943
öljy kankaalle
Helsinki, Liisanpuistikko
Häkkinen Mauno, Tekijä
Näyttelyt
Mieliala - Helsinki 1938-1945, HAM Helsingin taidemuseo 18.10.2019-1.3.2020
Aiheet
Luokitus