Haku

tossut; kotikengät; miehen tohvelit

Luutnantti Aulis Ojajärvi teetti jalkineet sotavuosina Itä-Karjalassa kotirintamalta hankitusta materiaalista. Samalla tekniikalla tehdyt, koristelemattomat tallukkaat käytettiin sotavuosina loppuun.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tossut; kotikengät; miehen tohvelit

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XL-7071
Mitat
kork13 cm, pit 29 cm
Merkinnät
Valmistus
1941 - 44
käsin
tekstiili villa, narupohja
ommeltu, kirjottu, pohja punottu
Itä-Karjala
Käyttö
Ojajärvi Aulis, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus