Haku

Poliisiautoja suoja-aidalla ympäröidyn Havis Amanda -suihkulähteen ja -veistoksen vieressä Kauppatorilla vappupäivänä

Poliisiautoja suoja-aidalla ympäröidyn Havis Amanda -suihkulähteen ja -veistoksen vieressä Kauppatorilla vappupäivänä. Havis Amanda suojattiin, jotta sen luo ei tultaisi juhlimaan vappua koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten aikana. Poliisit ovat paikalla valvomassa ja ylläpitämässä järjestystä, koska koronarajoituksia vastustavia mielenosoittajia on kerääntynyt läheiseen Esplandin puistoon sen jälkeen kun poliisi on pysäyttänyt alkuperäisen mielenosoituksen etenemisen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Helander Annette / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Poliisiautoja suoja-aidalla ympäröidyn Havis Amanda -suihkulähteen ja -veistoksen vieressä Kauppatorilla vappupäivänä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kauppatori. Pohjoisesplanadi 17, 19, 21
Aiheen aika
01.05.2021
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69886
Kuvaustiedot
01.05.2021
Helsinki, Kauppatori. Pohjoisesplanadi 17, 19, 21
Helander Annette, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus