Haku

Joululounaan jälkiruokapöytä Svenska Klubbenilla koronapandemian aikana

Joululounaan jälkiruokapöytä Svenska Klubbenilla koronapandemian aikana. Pöydälle on katettu makeisia, piparkakkuja ja muita jouluherkkuja. Pöydän päällä, ikkunalaudoilla ja huoneen seinustoilla on joulukoristeita. Huoneen nurkassa on koristeltu joulukuusi ja huoneen kattoon on ripustettu jouluvaloketjuja. Huoneessa oli yhtä aikaa vain kaksi henkilöä noutamassa ruokaa pöydästä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Helander Annette / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Joululounaan jälkiruokapöytä Svenska Klubbenilla koronapandemian aikana

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Maurinkatu 6
Aiheen aika
10.12.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G69881
Kuvaustiedot
10.12.2020
Helsinki, Maurinkatu 6
Helander Annette, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus