Haku

Ajomiehentien ja Konalantien risteysalue Konalassa

Ajomiehentien ja Konalantien risteysalue Konalassa. Valokuva on otettu Ajomiehentien puolelta lounaaseen. Keskellä Riihipellontie 1 savupiippuineen. Rakennus valmistui vuonna 1962 alunperin lämpökeskukseksi. Myöhemmin siihen on tullut liiketiloja ja asuntoja. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vaniala Anneli / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ajomiehentien ja Konalantien risteysalue Konalassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Riihipellontie 1
Aiheen aika
19.02.2020
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G68157
Kuvaustiedot
19.02.2020
Helsinki, Riihipellontie 1
Vaniala Anneli, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus