Haku

Vaalimainos Malmintorilla

Vaalimainos Malmintorilla. Vaalimainos kuului Sininen tulevaisuus -puolueelle. Se on kuvattu puolitoista kuukautta eduskuntavaalien jälkeen. Mainoksen vaalilauseena on: "Missä siniset, siellä ratkaisu". Taustalla näkyy Ylä-Malmin tori 3, joka on rakennustöiden alaisena. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vaalimainos Malmintorilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ylä-Malmin tori 3
Aiheen aika
28.05.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66996
Kuvaustiedot
28.05.2019
Helsinki, Ylä-Malmin tori 3
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus