Haku

Näkymä Kalervonkadulle Käpylässä

Näkymä Kalervonkadulle Käpylässä. Kävelykaduksi aikanaan muutetun Kalervonkadun varrella on kaksi koulua. A-ständissä on autoilijoille ohjeita, jotka kehottavat välttämään kävelykadulle ajamista. OIkealla on myös liikennemerkki, joka varottaa leikkivistä lapsista. Katua varjostavat vehreät lehtipuut. Valokuva on otettu Väinölänkadun puoleisesta päästä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Kalervonkadulle Käpylässä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kalervonkatu
Aiheen aika
04.09.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66925
Kuvaustiedot
04.09.2019
Helsinki, Kalervonkatu
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus