Haku

Merikatu Eirassa

Merikatu Eirassa. Kadun pintaan on maalattu nopeusrajoitus 30 km/tunti. Sen alla onäkyy jäänteet vanhasta nopeusrajoituksesta, joka oli 40 km/tunti. Vasemmalla taivaanrannassa näkyy Hernesaaren varastohalleja, puiden takaa kohoaa Hylkeenpyytäjänkatu 1b:n savupiippu ja sen takaa häämöttävät Munkkisaaren hallit. Valokuva on otettu Merikatu 29:n kohdalta suurinpiirtein länteen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Merikatu Eirassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Merikatu 29
Aiheen aika
27.07.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66924
Kuvaustiedot
27.07.2019
Helsinki, Merikatu 29
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus