Haku

Meri tulvii Kauppatorille

Meri tulvii Kauppatorille. Pahvipaaleista on tehty suojavalli. Valli reunustaa Kolera-allasta ja estää harvinaisen korkealle nousseen veden leviämisen Kauppatorille. Eteläranta 20-18, 16, 14, 12. Toisella puolen Kolera-allasta näkyy Vanha kauppahalli, -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Meri tulvii Kauppatorille

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläranta 20-18, 16, 14, 12
Aiheen aika
09.01.2005
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42936
Kuvaustiedot
09.01.2005
Helsinki, Eteläranta 20-18, 16, 14, 12
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus