Haku

Taidemuseo Kiasman rakennustyöt, Mannerheimintie 11. Taustalla näkyy kaksi korkeaa nostokurkea

Taidemuseo Kiasman rakennustyöt, Mannerheimintie 11. Taustalla näkyy kaksi korkeaa nostokurkea. Vasemmalla myös rautatieaseman kellotorni ja osa läntistä siipirakennusta, takana oikealla Postitalo. Museon pohjoispääty on vielä auki, mutta rakennuksen muoto alkaa saada hahmonsa. Valokuva on otettu viistosti Mannerheimintien toiselta puolen. -- digitaalinen kuva, jpg, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Taidemuseo Kiasman rakennustyöt, Mannerheimintie 11. Taustalla näkyy kaksi korkeaa nostokurkea

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 11
Aiheen aika
1997
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42898
Kuvaustiedot
1997
Helsinki, Mannerheimintie 11
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus