Haku

Tulviva Vantaanjoki

Tulviva Vantaanjoki. Valokuva on otettu Kuninkaankartanonsaaren itäpuolelta sillalta, jonka jälkeen itään mennessä Koskelantie muuttuu Viikintieksi. Jokea pidemmälle katsoen näkyy kosken kuohuntaa. Vasemmalla kivettyä oenpiennarta myötäilevä kävelytie on veden peitossa, vain metalliset suojakaiteet näkyvät. Oikealla näkyy Kuninkaankartanonsaari, vasemmalla Katariina Saksilaisen puiston reuna ja siellä puiden siimeksissä häämöttää Katariina Saksilaisen katu 3. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tulviva Vantaanjoki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Katariina Saksilaisen katu 3.
Aiheen aika
21.04.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42829
Kuvaustiedot
21.04.2019
Helsinki, Katariina Saksilaisen katu 3.
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus