Sökning

Näkymä Ritarihuoneen (Hallituskatu 2) edustalla olevasta Ritarihuoneenpuistikosta Aeksanterinkadun suuntaan

Näkymä Ritarihuoneen (Hallituskatu 2) edustalla olevasta Ritarihuoneenpuistikosta Aeksanterinkadun suuntaan. Vastapäätä näkyvät Aleksanterinkatu 4 ja 6. Etualalla levittäytyy puistikon suihkulähde ja puistikkoa halkovat hiekkaiset kävelytiet. Oikealla näkyy myös punainen puiston penkki. Puistikon lehtipuut ovat vielä ilman lehtiä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Näkymä Ritarihuoneen (Hallituskatu 2) edustalla olevasta Ritarihuoneenpuistikosta Aeksanterinkadun suuntaan

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Ritarihuoneenpuistikko
Datum för ämne
25.03.2019
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
G42819
Bildinformation
25.03.2019
Helsinki, Ritarihuoneenpuistikko
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation