Haku

Päärautatieasema (Kaivokatu 1) rakennuksen kunnostustöiden aikaan Rautatientorin puolelta nähtynä

Päärautatieasema (Kaivokatu 1) rakennuksen kunnostustöiden aikaan Rautatientorin puolelta nähtynä. Virastosiiven seinää peittää laaja Helsingin kaupunginteatterin mainoslakana. Rakennuksen kylkeä pitkin kulkeva työmaa-aita on niin ikään peitettyä, rakennustyöt toteuttavan rakennusliikkeen omalla tiedottavalla graafilla. Taustalla näkyy aseman torni ja sen juuressa pysäköityjä busseja. Takana pilkottaa osa Makkaratalosta, Kaivokatu 6. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Päärautatieasema (Kaivokatu 1) rakennuksen kunnostustöiden aikaan Rautatientorin puolelta nähtynä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 1, 6
Aiheen aika
21.02.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42818
Kuvaustiedot
21.02.2019
Helsinki, Kaivokatu 1, 6
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus