Haku

Näkymä rautatieaseman metron kompassitasanteelle

Näkymä rautatieaseman metron kompassitasanteelle. Liukuportaat tuovat metron laituritasosta väkeä, ja kompassitasanteella on paljon ihmisiä. Liukuportaiden yläpuolella näkyy metrojunien aikataulu kahden puolen mainostilaa, jossa paistaa sinisellä pohjalla valkoisin kirjaimin teksti "Kokoomus". Valokuva on otettu vähän ennen eduskuntavaaleja alkuvuodesta 2109. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä rautatieaseman metron kompassitasanteelle

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Aseman aukio
Aiheen aika
15.01.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42812
Kuvaustiedot
15.01.2019
Helsinki, Aseman aukio
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus