Haku

Peräkärryllinen polkupyörä pysäköitynä Pohjoisesplanadi 29:n eteen

Peräkärryllinen polkupyörä pysäköitynä Pohjoisesplanadi 29:n eteen. Pyörä mainostaa erästä kahvilaa ja sen tuotteita. Peräkärryssä on markkinointiaineistoa, kuten erilaisten kahvilan tuotteiden esittelyä ja hintoja. Oikealla kadun toisella puolella näkyy Esplanadin puistoa. Ryhjmä turisteja kävelee jalkakäytävällä. Vasemmalla näkyy Pohjoisesplanadin ja Kluuvikadun kulma, Pohjoisesplanadi 27. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Peräkärryllinen polkupyörä pysäköitynä Pohjoisesplanadi 29:n eteen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoisesplanadi 27, 29, Esplanadin puisto
Aiheen aika
31.08.2016
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42813
Kuvaustiedot
31.08.2016
Helsinki, Pohjoisesplanadi 27, 29, Esplanadin puisto
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus