Haku

Talvinen jalkakäytävä Linnanrakentajantien varrella Herttoniemessä

Talvinen jalkakäytävä Linnanrakentajantien varrella Herttoniemessä. Kivitolpin ja laudoin rakennettu aita on peitetty mainoksin. Sen takana kohoaa ympäröivän kiinteistökokonaisuuden (Linnanrakentajantie 6) piha-alueen reunassa monta metriä korkea ilmoitustaulu, jossa on niin ikään mainoksia viereisessä kiinteistössä toimivista yrityksistä. Ilmoitustaulun takana kohoaa uusi kiinteistö Abraham Wetterin tie 2:ssa. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvinen jalkakäytävä Linnanrakentajantien varrella Herttoniemessä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Linnanrakentajantie 6. Abraham Wetterin tie 2.
Aiheen aika
25.01.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42811
Kuvaustiedot
25.01.2019
Helsinki, Linnanrakentajantie 6. Abraham Wetterin tie 2.
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus