Haku

Kauppatorin Grilli -kioski Kauppatorilla talvisena päivänä

Kauppatorin Grilli -kioski Kauppatorilla talvisena päivänä. Kioskin ulkoseinät on miltei kauttaaltaan ruoka-annosten kuvien ja hintatietojen peitossa. Maa on peiottynyt lumella ja torilla kävelevät ihmiset hyvin suojautuneet kylmältä. Taustalla näkyy Katajanokan laiturin edustan maailmanpyörä, SkyWheel. Kioskin yläpuolelle on ripustettu läheiseen tolppaan kiinnitetty lokkiverkko. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kauppatorin Grilli -kioski Kauppatorilla talvisena päivänä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kauppatori
Aiheen aika
06.02.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42809
Kuvaustiedot
06.02.2019
Helsinki, Kauppatori
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus