Haku

Thai-hierontapaikka Viipurinkatu 11:ssä

Thai-hierontapaikka Viipurinkatu 11:ssä. Liikkeellä on tilat kivijalassa. Ikkunaa varjostaa kaksi kauhtuneen punaista markiisia, joiden etuosassa lukee tekstit "kirjoja lehtiä" ja "antikvariaatti". Liikkeellä on kaksi näyteikkunaa, joissa on kukkia ja mainosvalokuva. Liikkeen ovi on auki ja sen ikkunaan on kiinnitetty sininen päällys, jossa lukee punaisella "massage". Oikealla aivan reunassa näkyy kultasepänliikkeen katumainos ja näyteikkuna. Vasemmassa reunassa näkyy hieman Kotkankatua ja koivu sen toisella puolen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Thai-hierontapaikka Viipurinkatu 11:ssä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Viipurinkatu 11
Aiheen aika
20.09.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G25936
Kuvaustiedot
20.09.2018
Helsinki, Viipurinkatu 11
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus