Haku

Vanha puurakenteinen kioski Runebergin esplanadin nurkassa

Vanha puurakenteinen kioski Runebergin esplanadin nurkassa. Valokuva on otettu Fabianinkadun ja Eteläesplanadin risteyksen suunnasta. Taustalla näkyvät Pohjoisesplanadi 27 ja 29. On ilta, kioski ja muut rakennukset on valaistu ja puiston katulyhdyt loistavat. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanha puurakenteinen kioski Runebergin esplanadin nurkassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Runebergin esplanadi
Aiheen aika
07.11.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G25836
Kuvaustiedot
07.11.2018
Helsinki, Runebergin esplanadi
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus