Haku

Ruoholahdenkatu 21. entinen Ruoholahden Kaakelitehdas

Ruoholahdenkatu 21. entinen Ruoholahden Kaakelitehdas. Ruoholahden Kaakelitehtaassa valmistettiin paljon kaakeliuuneja. Rakennukset on purettu 16.4.1951. Takana näkyvä Ruoholahdenkatu 23 rakennus on vuonna 1913 rakennettu. -- vedos, dng ja tiff ja paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ruoholahdenkatu 21. entinen Ruoholahden Kaakelitehdas

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ruoholahdenkatu 21
Aiheen aika
1913 - 1951
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G30000
Mitat
11x16
Kuvaustiedot
1913 - 1951
Helsinki, Ruoholahdenkatu 21
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus