Haku

Näkymä Eteläiseltä Rautatiekadulta; maalaus

Katunäkymä Eteläiseltä Rautatiekadulta Runeberginkadun risteyksen kohdalta. Etualalla rautatiekuilun ylittävä silta. Taustalla Eteläinen Rautatiekatu 14 - 16 rakennuksia ja kaasukello. Kadulla jalankulkijoita ja sillalla hevosvaunut.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18223 Nurmi Juho HKM 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Eteläiseltä Rautatiekadulta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
W23-2
Mitat
29 x 29
31 x 31
Merkinnät
signeeraus va Kaapo Wirtanen 1918. takana va 350.
Valmistus
1918
akvarelli pahville
Helsinki, Eteläinen Rautatiekatu 14, 16.
Wirtanen Kaapo, Tekijä
Aiheet
Luokitus