Haku

Helsingin 400-vuotisjuhlat

Helsingin 400-vuotisjuhlat. Juhlakulkue 11.6.1950 Vanhan Ylioppilastalon kohdalla. Taustalla Stockmannin tavaratalo. 26. "Maamme" lauletaan ensimmäisen kerran 1848. Sivuvaunussa istuu kulkueen ohjaaja Vivica Bandler. -- negatiivi ja vedos, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Oy Kolmio / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin 400-vuotisjuhlat

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 3
Aiheen aika
11.06.1950
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N5433
Mitat
6x6 11x17
Kuvaustiedot
11.06.1950
Helsinki, Mannerheimintie 3
Oy Kolmio, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus