Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puku; kesäpuku; pojan housut, paita ja vyö

fyysinen kuvaus: Lapsen luonnonvalkoinen paita ja housut sekä vyö. Kimonohihainen mekkomainen paita. Paidan hihansuissa ja kaula-aukon ympärillä sekä vyössä sinipohjaista ja valko-oranssikuvioista koristenauhaa. Edessä ja takana keskellä kahdet vastakkaiset

myötälaskokset. Takaa nepparilla kiinnitettävä. Paidassa vyötäröllä vyönsoljet sivuilla ja neliskulmainen kaula-aukko. Housut ovat shortsimittaiset, ns. luukkuhousut.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; kesäpuku; pojan housut, paita ja vyö

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XL-1565
Mitat
mitat, paita pit 49 cm, rinnan ymp 72 cm, hiha 20 cm, housut pit 39,5 cm, vyötärö 65 cm vyö pit 68cm, lev 3,5 cm
Valmistus
valmistusaika: 1919-1920
Tekniikka, Tuotantotapa: käsin
Tekniikka, ommeltu ompelukoneella, kangas kotikutoinen
Materiaali, tekstiili pellava pellavapalttina, koristenauha
Suomi, Orimattilan emäntäkoulu
Käyttö
käyttöaika: käyttämätön
Aiheet
Luokitus