Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli F

fyysinen kuvaus: Vihreä F-kirjain on heijastava korkokuviokirjain, jonka reunat ovat vaaleankeltaiset (kellastunut valkoinen?). Vihreä maalipinta on osittain rosoinen. Irtokirjaimen taakse kiinnitetty reiälliset metallin palat mahdollisesti kiinnitystä varten.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi; liikekilpi, heijastava korkokuviokirjain; kilpimalli F

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLVII-100 -12
Mitat
mitat, pit. 36,2 cm, lev. 20 cm, syv. 9,2 cm
Merkinnät
merkintä, F, taakse kirjoitettu kuulakärkikynällä: Päältä vihreä (epäselvää) sivut valk.
Valmistus
valmistusaika: 1907-1953
Materiaali, puu
K. R. Hirvikallion kilpimaalaamo:, valmistaja
Käyttö
Suomi, Helsinki
Näyttelyt
Made in Helsinki 1700-2012, 12.06.2012 - 01.09.2013
Aiheet
Julkaisut
Luokitus
447 mainonta (luokitus)