Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

kilpi; kilpimalli; marmorointimalli

fyysinen kuvaus: Kilvessä on marmorimainen punainen ja vaaleanpunainen tausta, jonka päällä harmaa neliö. Neliössä fraktuuralla kirjoitetun S-kirjaimen muotoinen aukko ja näin kirjain saa taustan punaisen värin. Vasemmassa ylänurkassa pieni

pyöreä reikä, sama nurkka pyöristetty, muut kulmat ovat terävät.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kilpi; kilpimalli; marmorointimalli

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XLVII-100 -88
Mitat
mitat: 23,8 x 18,1 cm
Merkinnät
merkintä, S
Valmistus
valmistusaika: 1907-1953
Materiaali, lasi
K. R. Hirvikallion kilpimaalaamo:, valmistaja
Käyttö
Suomi, Helsinki
Aiheet
Luokitus
447 mainonta (luokitus)