Haku

Ylioppilastalon aukio; maalaus

Näkymä Mannerheimintielle kohti Eduskuntataloa. Vasemmalla Felix Nylundin veistos Kolme seppää ja Ylioppilastalo. Keskellä jalankulkijoita, takana näkyvät raitiovaunu sekä Hankkijan-talo ja Eduskuntatalo.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G2978 Nurmi Juho HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ylioppilastalon aukio; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
T20-1
Mitat
50 x 49
65,5 x 54,5
Merkinnät
oa V. Ahlgren 1950.
Valmistus
1950
öljy kovalevylle
Helsinki, Kolmen sepän aukio
Ahlgren William, Tekijä
Aiheet
Luokitus