Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; savukerasia; Tilaus

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen matala rasia. Kansi ollut saranoilla kiinni, mutta nyt irti. Kannessa vihreällä, kangasta imitoivalla taustalla kuva punaisesta sinetistä ja vaalealla teksti "Tilaus"; alapuolella keltaisen laatikon sisällä valmistajan

tiedot

vihreällä tekstillä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; savukerasia; Tilaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXVII-748
Mitat
mitat, kork 1,5 cm, halk 8,4 cm x 10,2 cm
Merkinnät
merkintä, Tilaus H. Borgström Jr Tobaksfabrik A-B Tupakkatehdas O-Y Helsingfors Helsinki J.Y. G.W. Sohlberg A.B.
Valmistus
valmistusaika: 1910 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Tekniikka, painettu, prässätty
Materiaali, pelti
Suomi, Helsinki
G.W. Sohlberg, valmistaja ; Borgström, H. Jr, valmistaja
Käyttö
käyttöaika: 1910 - luku
Aiheet
Luokitus